Web Analytics Made Easy - Statcounter

جوکار نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن ضمن گلایه از اعطای مجوز به صنایع آلاینده در استان، گفت: چرا بعد از برپا شدن صنایع آلاینده در استان یزد به آن مجوز داده می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از یزدرسا، محمد صالح جوکار نماینده مردم شریف یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی ظهر امروز در شورای برنامه ریزی و توسعه استان یزد که در استانداری یزد برگزار شد، گفت: محیط زیست مرتبط با همه بشریت بوده و همه مردم با آن سروکار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خاستگاه اصلی بشر در زیستن مناسب، بحث داشتن محیط زیست مناسب است.

وی اظهار داشت: ما اگر در بحث توسعه و پیشرفت کار می‌کنیم و در مقابل آن قرار باشد که محیط زیست را به خطر بیاندازیم اصل توسعه زیر سوال می‌رود.

بخشی‌نگری باید از سیاست‌های محیط زیست حذف شود

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه محیط زیست چگونه می‌خواهد تالاب‌ها را احیا کند، افزود: محیط زیست در برخی مواقع مصلحت‌هایی را نگاه می‌کند که خاموش است و این قابل‌قبول نیست بلکه بخشی نگری و استان نگری در محیط زیست تجلی یافته و بعضا دیده می‌شود که نسبت به منافع بعضی استان‌ها جدی و بعضی استان‌ها نادیده گرفته می‌شود، همه زیر پرچم ولایت و جمهوری اسلامی هستیم و این بخشی نگری باید از سیاست‌ها حذف شود.

جوکار با تاکید بر اینکه سیاست‌های ابلاغی محیط زیست در این سال‌ها باید عملیاتی می‌شد، افزود: باید پاسخ داده شود که برای تحقق این سیاست‌ها چه گام‌های برداشته‌شده و چه گام‌هایی برداشته می‌شود.

نماینده مردم شریف یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی افزود: در استان یزد صنعت آلاینده برپا می‌شود و بعد از آن تلاش برای دریافت مجوز از محیط زیست انجام می‌گیرد که متأسفانه این مجوز هم داده می‌شود.

وضعیت آلایندگی یزد قابل تحمل نیست

وی با بیان اینکه وضعیت آلایندگی استان یزد قابل تحمل نیست، افزود: با این وضعیت که یزد دارد، اصلاً قابل تحمل نیست و مردم به‌سختی آن را تحمل و در شهر زندگی می‌کنند.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شاخص برای ارزیابی وجود ندارد و همین مسئله سبب می‌شود تا برنامه‌های مرتبط با محیط زیست به‌درستی اجرا نشود.

نماینده مردم شریف یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی استان یزد با بیان اینکه استان یزد فاقد مرکز پژوهش و تحقیقات محیط زیست است، افزود: لازم است که این مرکز در استان یزد راه‌اندازی و فعالیت‌های مرتبط در این مرکز دنبال شود.

محیط زیست اقدامات خود را در زمینه آب استان تشریح کند

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: زمانی استان یزد با دارا بودن 2 هزار رشته قنات و 300 هزار جمعیت در حوزه کشاورزی کار خود را به پیش می‌برد ولی الآن با 1 میلیون و 200 هزار جمعیت، قنات‌ها خشک شده و باید محیط زیست بیانیه‌ای بدهد که در این زمینه چه کاری کرده و می‌خواهد انجام دهد.

جوکار اضافه کرد: محیط زیست در زمان بی‌آبی یا کم‌آبی چه کاری انجام داده است و نیاز به پاسخ این مجموعه داریم که در این خصوص چه کاری انجام داده است.

نماینده مردم شریف یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اینکه روزمرگی در سازمان باشد و تحولی نباشد، به هیچ نقطه مثبتی نخواهیم رسید.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: نماینده مردم شریف یزد محیط زیست استان یزد سیاست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۴۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از محدوده محیط زیست خارج شد

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف نوری شامگاه سه‌شنبه در گفت وگو با خبرنگاران گفت: در چهارمین جلسه شورای عالی محیط زیست، پس از گذشت ۳۰ سال مجوز فعالیت صنعتگران نوشهری صادر شد.

شهرک صنعتی آبندانک واقع در منطقه حفاظت شده البرز مرکزی در شهرستان نوشهر، به وسعت ۱۵ هکتار در سال ۷۷ توسط شرکت شهرک‌های صنعتی استان مازندران مبنی بر تأسیس شهرک صنعتی در آن منطقه مطرح و مورد موافقت قرار گرفت.

در نخستین سفر استانی دولت سیزدهم به استان مازندران در اسفندماه ۱۴۰۰؛ مقرر شد مجوز و پروانه بهره‌برداری واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی آبندانک نوشهر با پیگیری سازمان حفاظت محیط زیست، پس از حدود ۳۰ سال صادر شود.

به دلیل مغایرت‌های قانونی موجود، احداث شهرک صنعتی آبندانک با ضوابط استقرار زیست محیطی و حساسیت اکولوژیک منطقه، مورد تأیید سازمان حفاظت محیط زیست قرار نگرفت و امکان صدور مجوز بهره‌برداری برای واحدهای صنعتی مستقر در این مجموعه میسر نشد.

در نهایت در چهارمین جلسه شورای عالی محیط زیست مطرح و در سال "جهش تولید با مشارکت مردم" و پس از حدود قریب به سه دهه، این شهرک از منطقه حفاظت شده خارج و مجوز بهره‌برداری واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی آبندانک صادر شد.

کد خبر 6099790

دیگر خبرها

  • پساب ۲ سال کارواش‌های تهران به اندازه دریاچه چیتگر | ارقام عجیب از پساب کارواش‌ها
  • پساب 2سال کارواش‌ها؛ اندازه دریاچه چیتگر| ارقام عجیب از پساب کارواش‌ها
  • شهرک صنعتی آبندانک نوشهر به نفع مردم از محیط زیست خارج شد
  • کاندیداهای حوزه انتخابیه ری به بررسی مشکلات شهر پرداختند
  • عوارض آلایندگی کارخانه سیمان پردیس به مردم برسد
  • خروج شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از مجموعه محیط زیست پس از ۳۰ سال
  • شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از محدوده محیط زیست خارج شد
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در تهران
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در پایتخت/ «پساب» مهم‌ترین مشکل زیست‌محیطی کارواش‌ها
  • راه‌اندازی بازارهای روز، راهکار ساماندهی سد معبر و مشاغل مزاحم شهری در ارومیه