Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی ستاد امر به معروف و نهی از منکر گفت: اولویت‌ این ستاد، مسئله عدالت اجتماعی است اما به واسطه مطالبه مردمی برای موضوع دارای فوریت حجاب و عفاف هم طرحی جامع آماده اجرا شده است.

به گزارش قدس آنلاین، از ستاد امر به معروف و نهی از منکر، حجت‌الاسلام سید علی خانمحمدی با بیان‌ این مطلب اظهار داشت: اولویت ستاد، موضوع عدالت اجتماعی است و در این موضوع، نشست‌های مختلفی در سطوح سران قوا و دیگر مراکز مرتبط برگزار کردیم تا موانع موجود رفع شود اما فوریت موضوع عفاف و حجاب نیاز امروز جامعه است که به عنوان یک ضرورت مورد مطالبه قانونی ستاد قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه طرح جامع عفاف و حجاب برای پاسخگویی به این مطالبه عمومی در ستاد تدوین شده است، افزود: در تمامی سال‌های گذشته، مشکلات اقتصادی وجود داشته و طبیعی است که در این میان، نباید از مشکلات فرهنگی جامعه غفلت شود، بر همین اساس نیز، طرح جامع عفاف و حجاب تدوین و به همه دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده است تا با نگاهی جدید و رویکردی نوین، هنجارهای فرهنگی را در جامعه مورد مراقبت قرار دهد.

سخنگوی ستاد امر به معروف و نهی از منکر با اشاره به فعالیت‌های ستاد در بهره‌مندی از ظرفیت‌های مردمی گفت: بهره‌مندی از ظرفیت‌های مردمی برای مبارزه با مفاسد از مهمترین برنامه‌های ستاد است که با تلاش‌های صورت گرفته، طرح گشت ارشاد مدیران، با هدف مقابله با ترک فعل‌های مسئولان یا فساد در دستگاه‌های اجرایی از مدت‌ها پیش آغاز شده و با گزارش‌های متعدد دریافت شده از مردم و بررسی‌های صورت گرفته، گزارش‌های مستند به دستگاه‌های قضایی و مراکز مرتبط ارسال شده است.

خانمحمدی بیان کرد: هجمه‌های فرهنگی، بنیاد خانواده و هویت ایرانی و اسلامی را تهدید می‌کند و تبیین درست طرح جامع عفاف و حجاب می‌تواند به اجرای بهتر آن در جامعه کمک کند که رسانه‌ها می‌توانند ابزار مهمی در این روشنگری باشند،  ۱۸ کارگروه تخصصی برای بررسی این طرح جامع، نیز تشکیل شده تا هم این طرح کامل‌تر شده و هم تبیبن مناسب صورت گیرد.

وی با اشاره به انفعال دستگاه‌های مختلف از جمله صدا و سیما و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در فرهنگ‌سازی اظهارداشت: متاسفانه فرهنگ‌سازی مناسب برای انعکاس درخواست‌ها و مطالبات فرهنگی مردم برای گسترش فرهنگ عفاف و حجاب وجود ندارد که انعکاس مناسب رسانه‌ای می‌تواند به این فرهنگ‌سازی کمک کند و باید این موضوع مورد توجه جدی مسئولان سازمان صدا و سیما قرار گیرد.

سخنگوی ستاد امر به معروف و نهی از منکر گفت: متاسفانه به دلیل نبود برنامه و قانون مناسب در برخی از زمینه‌ها از جمله رفتارهای مبتذل سلبریتی‌ها در جشنواره‌های خارجی و داخلی، وجود رفتارهای خلاف عفت عمومی در شبکه نمایش خانگی یا استفاده تبلیغاتی از زنان در تیزرهای تبلیغاتی، در شرایطی که عده زیادی از مردم معترض هستند، مسئولان امر فقط شعار می‌دهند و می‌گویند باید کار فرهنگی انجام شود و اینگونه نمی‌شود و باید این وضعیت اصلاح شود.

انتهای پیام/

منبع: ایرنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: حجاب ستاد امر به معروف و نهی از منکر ستاد امر به معروف و نهی از منکر عفاف و حجاب طرح جامع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۱۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرانی پوشاک اسلامی از دغدغه‌های مردم شده است

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌های خبرگزاری تقریب، محسن رضایی امروز در نشست «زیست عفیفانه» که با محوریت سومین نمایشگاه حجاب و عفاف و پوشاک اسلامی در ارومیه برپا شد اظهار داشت: تمامی دستگاه‌های اجرایی باید به موضوع عفاف و حجاب و حتی جوانی جمعیت ورود کنند.

وی با اشاره به موضوعات و مسائلی که در حوزه عفاف و حجاب از دغدغه‌های مردم است تصریح کرد: براساس نظرسنجی‌های انجام شده، گران بودن پوشاک اسلامی، کمبود و عدم دسترسی آسان به پوشاک و محصولات حجاب، عدم توجه به جنبه‌های زیباشناختی و تنوع محصولات حجاب و نیز فراوانی، ارزانی و تنوع پوشاک نامناسب از جمله این دغدغه‌ها است.

دبیر اجرایی سومین نمایشگاه عفاف و حجاب ارومیه گفت: علاوه بر آن ضعف جدی در حل مشکلات اقتصادی و گسترش نارضایتی اقتصادی، واردات و قاچاق گسترده پوشاک، عدم جلوگیری از تولید لباس‌های مخالف هنجارهای دینی و نیز پشتیبانی نکردن از واحدهای تولیدی داخلی محصولات حجاب از سایر مواردی است که مردم بدان موضوعات توجه کرده‌اند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: با توجه به موضوع مهم حجاب در جامعه باید به جنبه و پیوست« فرهنگی» نمایشگاه عفاف و حجاب توجه ویژه شود.

رضایی افزود: باید عطش خرید محصولات پوشاک اسلامی همانند نمایشگاه کتاب تهران نیز در بین مردم ایجاد شده و در این رابطه باید بسترهای تبلیغات میدانی با ادبیات و ایده‌های جدید فراهم شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گرانی پوشاک اسلامی از دغدغه‌های مردم شده است
  • (ویدئو) آجرلو: موافق لایحه عفاف و حجاب هستم؛ اگر به صحن می‌آمد بهتر بود
  • ارزیابی نامحسوس وضعیت حجاب در ادارات و مراکز آموزشی کردستان
  • جمله جنجالی کارشناس صداوسیما به افراد بی‌حجاب
  • مناظره علمی پیرامون لایحه عفاف و حجاب برگزار می‌شود
  • ایرادهای سابق شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب هنوز به قوت خود باقی است
  • اعلام جزئیات جدید از لایحه حجاب و عفاف | اصرار بر بی‌حجابی برخورد قضایی دارد
  • مراحل برخورد با افراد بی‌حجاب بر اساس لایحه عفاف و حجاب
  • همایش بزرگ عفاف و حجاب اصناف شهرستان‌های غرب البرز برگزار می‌شود
  • جزئیات جریمه قطعی بدحجابی از زبان عضو کمیسیون ویژه لایحه عفاف و حجاب