Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدجواد ابوالحسینی، معاون امور عمرانی استاندار یزد در گفتگو با خبرگزاری فارس در این استان  اظهار کرد:‌ بارندگی شب گذشته در شهر یزد، تفت و شیرکوه با شدت زیادی همراه بوده و آبگرفتگی معابر در شهر یزد و وقوع سیلاب از شیرکوه به سمت تفت را به دنبال داشته است.

وی افزود: سیلاب شیرکوه پس از عبور از تفت به سمت شهر یزد حرکت و بند‌ها را پر کرده و سرریز آن به سمت شهر یزد آمده که دستگاه‌های امدادی در حال هدایت سیلاب هستند و موفق به مهارت بخش عمده‌ای از آن شده و هم اکنون بخش دیگر را هدایت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون استاندار گفت: متاسفانه هم اکنون تعدادی از هم استانی‌ها در کنار محل عبور سیلاب حضور یافته که اقدام بسیار خطرناکی است و از آنان می‌خواهیم از این اماکن فاصله گرفته و مشاهده عوارض ناشی از سیل را به روز‌های آینده موکول کنند.


وی شهروندان را به استحکام اطراف منازل خود دعوت کرد و اظهار داشت: بارش‌ها به مراتب از بارش‌های اردیبهشت بیشتر و سنگین‌تر بوده، به گونه‌ای که سازه‌های آبی و خاکی به خوبی جواب داده، اما ظرفیت آن‌ها در حد ورودی آب نبوده است.

انتهای پیام/ب


ابوالحسینی تصریح کرد: تردد بین شهری از چند روز پیش ممنوع اعلام شده بود، ولی متاسفانه برخی از شهروندان نسبت به این مساله بی توجه هستند.


وی مردم را به حضور در خانه فراخواند و گفت: علاوه بر کسانی که منازل آن‌ها آسیب دیده است، از خانواده‌هایی که منزلشان استحکام لازم را ندارد، می‌خواهیم به مساجد و ورزشگاه‌های اعلام شده انتقال یابند.

منبع: فارس

کلیدواژه: سیلاب در یزد بارندگی شدید آب گرفتگی معابر مدیریت بحران معاون امور عمرانی استانداری یزد شهر یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۲۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع هشت نقطه پرحادثه در شبکه راه‌های خراسان شمالی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ محمد مشتری افزود: رفع ۳ نقطه پرتصادف در محدوده بابا امان (دوربرگردان و تقاطع روستای حمید و پمپ بنزین باباامان) و رفع ۴ نقطه پرتصادف در ورودی شهر فاروج و یک نقطه پرتصادف در ورودی محور بدرانلو (بجنورد - آشخانه) در دست اجراست.
وی با بیان اینکه اجرای این طرح‌ها شهریور امسال به پایان می‌رسد، گفت: در طرح ملی شناسایی نقاط پرتصادف جاده‌های کشور مصوب سال ۱۴۰۱، ۱۶ نقطه در راه‌های برون شهری این استان احصا شد که در برنامه ابلاغی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در سال گذشته، رفع هفت نقطه از این تعداد در نظر گرفته شده بود، اما با تلاش راهداران هشت نقطه پرتصادف رفع شد.
طول راه‌های خراسان شمالی هزار و ۳۴۳ کیلومتر راه اصلی و طول راه‌های روستایی استان هم چهار هزار و ۶۵۴ کیلومتر است.

دیگر خبرها

  • ورودی‌های شهرضا ساماندهی می‌شود
  • رفع هشت نقطه پرحادثه در شبکه راه‌های خراسان شمالی
  • نخستین جشنواره دست سازه‌های آبی با معرفی آثار برتر پایان یافت
  • کتاب «شناسایی آسیب‌ سازه‌ها» در اردبیل منتشر شد
  • هشدار در دشت تبریز؛ کدام بناهای تاریخی در خطرند؟
  • خسارات سیلاب های فصلی جنوب کرمان باطرح های آبخیزداری کاهش یافت
  • نحوه تولید پروفیل زد سوله
  • ۳۰ میلیون مترمکعب روان آب در سازه‌های آبخیزداری بوشهر استحصال شد
  • ذخیره‌سازی ۳۰ میلیون متر مکعب آب در سازه‌های آبخیزداری هرمزگان
  • ۸۲ درصد میانگین بارندگی استان بوشهر تحقق یافت