Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-09@08:04:01 GMT

امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر مطالبه‌گری عمومی است

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۷۴۲۲۰

امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر مطالبه‌گری عمومی است

سجاد رضایی، معاون رسانه و فضای مجازی ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان‌جنوبی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در بیرجند، اظهار داشت: روز اول محرم و دهه ابتدای ماه محرم دهه احیای امر به معروف شناخته می‌شود.

وی تصریح کرد: امر به معروف و نهی از منکر در این ایام به واسطه قیام امام حسین(ع) و وصیت ایشان که هدف خود را امر به معروف و نهی از منکر و اصلاح امت جدشان عنوان می‌کنند، به این نام، نام‌گذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون رسانه و فضای مجازی ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان‌جنوبی با بیان اینکه در امر به معروف و نهی از منکر در دین اسلام دو موضوع وجود دارد،‌ یادآور شد: یکی خدا است و دیگری مردم است که در حوزه مردم تمام اعمال و برنامه‌های ما در یک شأن عبادی تعریف شده است و در حوزه نظارت و اجرای قوانین عامه هم امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یک نظارت مردمی و نظارت همگانی تعریف شده است.

رضایی ادامه داد: بحث امربه معروف و نهی از منکر همان مسؤولیت‌پذیری اجتماعی و نظارت همگانی و یک مطالبه‌گری عمومی است که مردم در این حوزه برای آن‌ها نقش تعیین شده است.

وی با بیان اینکه دهه اول محرم ایام سوگواری است، افزود: هدف اصلی امام حسین(ع) از قیام عاشورا احیای امر به معروف و نهی از منکر بوده است و احیای این فریضه براساس انحرافی که در امت اسلامی در آن زمان قرار گرفته بود و بنابراین هدف عظیمی که امام حسین(ع) در سال ۶۳ هجری اقامه کردند این دهه به عنوان دهه امر به معروف و نهی از منکر نام‌گذاری شد.

معاون رسانه و فضای مجازی ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان‌جنوبی با بیان اینکه موضوع اصلی ما امسال فرهنگ‌سازی و ترویج این فریضه مهم است، افزود: موضوع امر به معروف در همه دنیا به عنوان نظارت همگانی، اجتماعی و مردمی شناخته می‌شود.

رضایی با بیان اینکه موضوعی که در یک‌هزار و ۴۰۰ سال پیش در نقش مردم تعریف شده اکنون در سیستم‌های گوناگون دنیا به عنوان نظارت مردمی بعد از نظارت فنی و دوربینی کناره رفته است، اضافه کرد: اکنون خود مردم برای نظارت، مطالبه‌گری و مسؤولیت‌پذیری اجتماعی تعریف می‌شوند.

وی با بیان اینکه بحث امر به معروف و نهی از منکر در این دهه این است که ما یک ترویج گسترده مسؤولیت‌پذیری اجتماعی را داشته باشیم، متذکر شد: دو کلید واژه اصلی در راستای ستاد امر به معروف و نهی از منکر انجام شده که بحث مردم مطالبه‌گر و همه مسؤولیم است و این فرهنگ در عامه مردم باید جا بیفتد که همه مردم نسبت به پیرامون خودشان مسؤول هستند و نسبت به اتفاقاتی که در محدوده ما و اجتماع می‌گذرد می‌توانند مطالبه‌گری کنند.

معاون رسانه و فضای مجازی ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان‌جنوبی با اشاره به مطالبه‌گری مردم گفت: در این موضوع برنامه‌های مختلفی را در ستاد استان پیش‌بینی کردیم که مهمترین آن استفاده از ظرفیت رسانه‌ها است و در این ایام که به روز خبرنگار منتهی می‌شود فعالان رسانه‌ای به نوعی آمران به معروف و ناهیان از منکر هستند و مطالبه‌گری اجتماعی می‌کنند.

رضایی با بیان اینکه از ظرفیت رسانه‌ها برای ترویج این فرهنگ باید استفاده شود، تصریح کرد: جلسه خوبی با مدیران رسانه‌ها پیش‌بینی شده که از ظرفیت آن‌ها استفاده کنیم و در ایام ماه محرم می‌توان از ظرفیت تبلیغی هم استفاده کرد.

وی یادآور شد: هیئت‌ها و مبالغان در روستاهای مختلف حضور پیدا می‌کنند و امر به معروف و نهی از منکر که هدف عظیم امام حسین(ع) است را هم ترویج می‌کنند.

معاون رسانه و فضای مجازی ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان‌جنوبی با بیان اینکه از ظرفیت تبلیغات محیطی و شهرداری‌ها استفاده شده است، ادامه داد: برنامه‌ریزی انجام شده در خصوص بحث قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر که در برنامه‌های مختلف باید تبیین شود و برای مردم باز شود.

رضایی با بیان اینکه در موضوع گروه‌هایی که به صورت عامه تذکر لسانی می‌دهند، همایش‌های منسجمی برگزار شده و در ایام محرم هم این همایش‌ها برگزار خواهد شد، افزود: در خصوص توجیح و تبیین این کار و استفاده از ظرفیت‌های مردمی برای بحث تذکر لسانی و امر به معروف و نهی از منکر هماهنگی با ادارات مختلف به خصوص ادارتی که به نوعی در حوزه فرهنگ‌سازی دخالت دارند به خصوص فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش و دانشگاه‌های استان انجام شده است.

وی اضافه کرد: در فضای رسانه محتواهای رسانه‌ای از طرق صفحات گوناگون با رویکرد اغنایی در سطوح جامعه، اتفاق ملموسی است که در جامعه امسال می‌افتد.

معاون رسانه و فضای مجازی ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان‌جنوبی با بیان اینکه در همه شهرستان‌ها با محوریت ائمه جمعه که به عنوان مسؤولین ستاد امر به معروف و نهی از منکر هستند برنامه‌های مختلفی در حال اجرا است، متذکر شد: برنامه‌های مشترکی به عنوان مشترک در دهه امر به معروف و نهی از منکر اجرا می‌شود و در هر شهرستان با اقتضای همان شهرستان و مردم برنامه‌های غیر از این هم پیش‌بینی شده که موضوع اصلی و نقطه اصلی برنامه‌ها ترویج فرهنگ مطالبه‌گری صحیح براساس آنچه مقام معظم رهبری فرمودند و مسئولیت‌پذیری اجتماعی و نظارت همگانی است.

رضایی با بیان اینکه موضوع اصلی ستاد این است که در ابتدا بحث فریضه امر به معروف و منکر را در بین عامه مردم احیاء کند و فرهنگ‌سازی عامه داشته باشد، گفت: ما سه سطح مختلف مردم به مردم، مردم به مسؤولان و مسؤولان به مردم را داریم.

وی با بیان اینکه یک سری مطالبات اجتماعی رخ می‌دهد که مردم باید به افراد دیگر و بدنه مردمی تذکر بدهند، تصریح کرد: دیگری نظارت مردم بر عملکرد مسؤولان است که اتفاقات و مطالبات اجتماعی وجود دارد که از طریق مسیر خودش دنبال می‌کنیم تا مسؤول مربوطه بتواند پاسخگو باشد.

معاون رسانه و فضای مجازی ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان‌جنوبی خاطرنشان کرد: یک سری مطالبات هم مسؤولین دارند در موضوعات عمومی، که مردم باید رعایت کنند.

انتهای پیام/۶۹۰۷۱

منبع: فارس

کلیدواژه: فضای مجازی معاون رسانه مطالبات اجتماعی پذیری اجتماعی نظارت همگانی امام حسین ع مطالبه گری برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۴۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای شهر قم برای سفر رئیسی به این شهر، بودجه تصویب نکرد

سرپرست اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری قم با اشاره به سفر ۲ روزه رئیس جمهوری به قم گفت: سفر رئیس جمهور و هیات دولت به این استان بدون تشریفات و با حداقل هزینه انجام می‌شود.

به گزارش ایرنا، علی اقبالی اظهار کرد: رویکرد سفر‌های استانی رئیس جمهور در دولت مردمی سیزدهم حذف تشریفات و خدمت رسانی به مردم با حداقل هزینه است و یکی از مهم‌ترین تلاش‌های دولت، ارتباط چهره به چهره هر چه بیشتر مسئولان با مردم، حضور در بین آنان و شنیدن صحبت‌ها و توجه به درد دل‌های مردم از نزدیک است.

رئیس جمهور قانون «تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها» مصوب اسفند سال گذشته مجلس شورای اسلامی را برای اجرا به دستگاه‌های مربوطه ابلاغ کرد.

وی اظهار داشت: سفر‌های استانی که هیات دولت انجام می‌دهد، نیازی به کمک‌های مالی سایر دستگاه‌های اجرایی در استان‌ها ندارد و هیچگونه درخواست کتبی یا شفاهی نیز به آن‌ها ارسال نمی‌شود و استان قم نیز از این قاعده مستثنی نیست.

وی ادامه داد: بر این اساس علاوه بر بازدید‌ها و دیدار‌های عمومی رئیس محترم جمهور و وزار، راه اندازی «میز خدمت» توسط وزارت خانه‌ها با حضور معاونین وزرا و مدیران ارشد ملی و استانی در محل ادارات کل استان یکی از ابتکارات این دولت بوده است که مسیر دسترسی مردم به دولت در تمامی وزارت خانه‌ها را تسهیل نموده؛ لذا نه تنها این اقدامات ارزشمند، هزینه‌ای بر دوش استان نداشته بلکه این اقدامات از وظایف و ماموریت‌های ذاتی هر دستگاه اجرایی در استان‌ها می‌باشد؛ بنابراین نیازی به پرداخت هزینه‌های گزاف نیست که بخواهد از سایر دستگاه‌های اجرایی کمک بگیرد.

اقبالی تصریح کرد: برداشت از منابع عمومی شهری و هزینه در سفر رئیس جمهور با رویکرد استاندار قم در تضاد جدی قرار دارد لذا ضمن تشکر از دغدغه میهمان نوازی اعضای محترم شورای شهر قم، درخواست داریم؛ چنانچه این خبر مقرون به صحت می‌باشد، نسبت به لغو آن مصوبه اقدام فرمایند و آن اعتبار را صرف آبادانی و پیشرفت شهر قم هزینه نمایند.

وی در پایان گفت: شعار محوری دولت سیزدهم، مردمی بودن و انجام خدمت صادقانه و بدون تشریفات بوده و نه در سفر به قم بلکه در سفر‌های استانی دور اول و دور دوم رئیس جمهور به استان‌های کشور اعتبارات خوبی جهت اجرای مصوبات و رفع مشکلات مردم اختصاص داده شده است.

آیت الله رئیسی، رئیس جمهور پنجشنبه و جمعه هفته جاری میهمان مردم قم خواهد بود.

دیگر خبرها

  • اتفاقات دانشگاه‌های دنیا در حقیقت فرو ریختن ادعای پوشالی غربی بود
  • جمع شدن بساط سگ گردانی مطالبه مردم رامسر است
  • دشمن در فتنه بد پوششی و کشف حجاب شکست خورد
  • تمامی دستگاه ها، پای کار امر به معروف و نهی از منکر بیایند
  • شورای شهر قم برای سفر رئیسی به این شهر، بودجه تصویب نکرد
  • دستکاری و مدیریت افکار عمومی در بستر رسانه‌ های اجتماعی
  • صنایع نفت و گاز را پای کار حوزه فرهنگ می‌آوریم
  • جزییات مطالبه‌گری سرمایه‌گذاران مال باختگان شرکت طراوت نوین
  • «برمودا» به اعتبار سیما و شبکه نسیم تبدیل شد/ ظرفیت ادامه فصل بعد
  • استوری تند و تیز مدیر روابط عمومی سپاهان علیه رسانه فارسی‌زبان خارج از کشور + عکس